Netwerk Regenboog FNV

DOE MEE

Voor een prettig en veilig werkklimaat, ook voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie.

SLUIT JE AAN!

Als je FNV-lid bent, dan kun je je kosteloos aansluiten bij het Netwerk Regenboog FNV. Dat kan als gewoon ondersteuner of als actief lid.

Ben je nog geen FNV-lid? MELD JE DAN HIER AAN

Binnen het netwerk zijn er veel manieren om een actieve bijdrage te leveren aan een LHBTI-vriendelijk werkklimaat. Maar ook als je niet direct actief wil zijn ben je van harte welkom!


Natuurlijk hoef je niet zelf lesbisch, homo, bi, trans of intersekse te zijn om ons te steunen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@netwerkrozefnv.nl en daarin je naam, je bond en je lidmaatschapsnummer te vermelden.


VELE HANDEN EN LICHT WERK

In maart 2020 zijn de secretaris en voorzitter gekozen, natuurlijk hebben we graag een breder bestuur, met vooral meer diversiteit qua gender, geaardheid en afkomst. Wil jij het bestuur de rest van de periode versterken? Bekijk dan hier de profielschets.

Interesse? Mail dan gewoon even naar bestuur@netwerkrozefnv.nl

Netwerkraad

Ook de Netwerkraad verwelkomt graag nieuwe mensen, zo is bijvoorbeeld de werkgroep ‘publiciteit en werving’ op zoek naar uitbreiding. Lijkt het je leuk om af en toe een bijdrage te plaatsen op deze website, of een nieuwsbrief in elkaar te zetten? Heb je leuke ideeën over hoe we ons bij een kraam, bijvoorbeeld op het Kwaku-festival of de Roze Zaterdag, kunnen profileren, of wil je over zulke vragen meedenken? Heb je een beetje taalgevoel en zie je onmidelijk hoe een tekst kan worden verbeterd?
Dan willen we graag met je in contact komen! Kijk of het klikt en of je in de kleine maar gezellige werkgroep publiciteit en werving komt meedoen.

Vanzelfsprekend is iedereen die het Netwerk op welke manier dan ook actief wil ondersteunen van harte welkom. Denk aan beleid, projecten of internationale zaken. Er is vast wel iets wat je leuk vindt en waarmee je ons (af en toe) kan helpen. We vinden het leuk als je je langdurig wil inzetten, maar als we af en toe een beroep op je kunnen doen voor een kort project ben je natuurlijk ook van harte welkom.
Voor meer info of aanmelding kun je contact opnemen met info@netwerkrozefnv.nl.