Netwerk Regenboog FNV

Bestuursverkiezingen 2020

 

Het Netwerk Roze FNV bestaat uit zo’n 1000 leden van de FNV. Actieve leden van dit netwerk, de Netwerkraad Roze FNV, zorgen voor de belangenbehartiging van de LHBTI-gemeenschap op de werkvloer binnen en buiten de FNV en zijn ook internationaal actief. De Netwerkraad heeft een gekozen bestuur dat zorgdraagt voor de voorbereiding van de netwerkraadvergaderingen en de genomen besluiten uitvoert, zoals bijvoorbeeld het maken van een roze checklist om onze cao’s lgbti-proof te krijgen en we voeren mee met de Utrechtse Canal Parade 2019.

Verkiezingen op 20 maart
Op vrijdag 20 maart 2020 zijn er weer verkiezingen voor het bestuur. Er is plek voor 5 bestuursleden (voor de profielen, zie de website).

  • Heb je interesse om het Netwerk Roze FNV te versterken middels een bestuursfunctie en te werken aan je eigen ontwikkeling en Netwerk?
  • Vind je het belangrijk dat de FNV op LGBTI-vlak actief is?
  • Dat leden dichtbij huis geïnformeerd en betrokken worden en dat de FNV zijn gezicht laat zien en zich bezighoudt met LGBTI-beleid?
  • Vind je het een uitdaging om de FNV op te bouwen, kracht te geven en LGBTI-beleid goed te laten aansluiten bij de speerpunten van de FNV?
  • Heb je zin om dat met een team vol diversiteit en enthousiasme te komen doen?

Versterk dan ons bestuur met jouw kennis, inbreng en inzet.

Procedure
Netwerkraadsleden kunnen zich verkiesbaar stellen en de Netwerkraad kiest uit hun midden de bestuursleden. Ben je nog geen lid van de Netwerkraad, maar wil je toch solliciteren voor een bestuursfunctie, dan moet je eerst Netwerkraadslid worden door je op te geven voor Netwerkraadslid Roze FNV middels een mailtje met motivatie o.v.v. ‘lid netwerkraad roze FNV’,  gericht aan info@netwerkrozefnv.nl.  Vervolgens stuur je tot uiterlijk 31 januari een motivatiebrief inclusief je c.v. o.v.v. ‘sollicitatie bestuur roze FNV’ naar hetzelfde e-mailadres. In februari worden gesprekken gehouden door de kiescommissie bestaande uit D. van Lent, adviseur diversiteit en R. Plokker, lid netwerkraad roze FNV. De verkiezingsdatum is op 20 maart in Utrecht.

Bekijk hieronder de profielschets:

Profielschets Bestuur